Smygreklam

Jag har färgat håret och jag måste säga att jag verkligen är helnöjd! Och det gör även att jag är nöjd med min frisyr som jag i början var lite skeptisk till men nu så känns det bara snyggt! Det känns väldigt bra att känna så :) Jag ska dock redan nu börja fundera ut vad jag ska ha för frisyr nästa gång jag klipper mig. Funderar på kort igen, men vi får se lite. Vi får känna lite på det som Linnea skulle säga ;) <3

Här kommer i alla fall två bilder på mitt hår så ni får se skillnad på frisyr och hårfärg före och innan jag klippte mig och färgade :)


Lite tråkigt om jag får säga det själv


Sen bara mums! Aj löööv maj häär! <3

Och nu till smygreklamen!
Jag är smålänning så jag färgar såklart håret hemma. Den färgen jag använde denna gång var Schwarzkopf Brilliance 869 Violet Prestige.

Till stylingen använder jag Osis Dust-it i botten så jag får till volymen lite. Efter det använder jag mitt älskade wax Maria Nila Creator Extreme även det för volym och även stadgan och så jag kan forma det enkelt under hela dagen. Jag avslutar sedan med TRESemmé volume
& lift firm hold hairspray. :)

Det var det det.
Ha nu en underbar helg allihopa!
Pusstja!

Veckans manliga babe

Det var ett tag sen jag la ut en veckans manlig babe. Jag ber om ursäkt över det men det är faktiskt rätt svårt att hitta någon som passar måste jag säga. Och nej jag är inte särskilt kräsen egentligen. Bara när det gäller dom här ;) Men nu har jag hittat en riktig goding! :) Ingen mindre än Fernando Verdasco! För er som inte vet vem det är så är han en spansk tennisspelare.









RSS 2.0