Det var la roligt!

Tja tja.
I fredags tog jag studenten, bäst dygnet på jag vet inte hur länge. Det blir svårslaget.
Var i Göteborg igår, det var trevligt. Jag och Emma blev bundisar med en snubbe i en affär, han skulle flytta till Jönköping sa han. Jag och Emma vann 2 kg choklad var och var sitt gosedjur. Emma en groda som fick heta Maja och jag en tiger som fick heta Robban. ;)

I helgen ska jag upp till Snyggbert och fira midsommar med hans family, spännande! ;) Det blir nog bra du.

Jag har tänkt lite och jag funderar på att sluta blogga. Vet inte riktigt varför, men det känns lite så. Så att ni vet!


Märker ni hur fort det går?

Sitter just nu med färg i håret. Jag hade tänkt att jag inte skulle färga det mer över sommaren och så för jag ville ha min bruna hårfärg.. Men nu är det ju så att jag inte vill gå med  feting utväxten imon :) Så jag har mörkbrun färg i, men det blir förmodligen svart som vanligt.

Det känns som om jag har jättemycket att göra, men jag har ingen koll.. Inte nice ;) Meen det löser sig!

Jag köpte fin klänning igår, fedt nice :)
Och på måndag bär det av till Göteborg med flickorna minus Stina plus Roland. Också nice! Det är tänkt Liseberg och eventuellt lite på stan. Sweet!

och jag har för övrigt inte fattat riktigt att det är imon jag slutar skolan 4-evvah!!!!! :)

Nej nu ska jag skölja mitt hår. Tjatja!

Det omöjliga har hänt!

Tänk att ni varje dag under lite drygt ett år har fått samma aningen irriterande fråga och så en dag så slutar folk att fråga. Det är en bra känsla. Det hände igår på maxi. Varje dag som jag jobbar så får jag frågan "Var är tandkrämen?" alternativt "Var har ni gömt tandkrämen?". Men igår så fick jag inte den frågan. Det kändes helt overkligt! Dock fick jag frågan "Var har ni tandborstarna" och dom hänger över tandkrämen. Men ändå, folket i Jönköping har gjort framsteg! Synd bara att det har tagit ungefär 1,5 år :) Men det kändes bra iaf.

För övrigt så har skatteåterbäringen kommit till mig nu. Sweet!
Så jag måste köpa mina jeffla studentskor nu. Tight med tid? Nej inte alls :)

Veckans manliga babe

Som jag skrev igår så har jag valt ut baben alla redan. Plus till mig!
Jag kom på han som sagt när jag såg honom på tv. Jag blev riktitg förvånad att han såg så pass bra ut när han inte spelade Vampyren James i twilight. Men han var inte så dum minsann!
Cam Gigandet är Veckans manliga babe.






Bästa på länge!

Bästa helgen på länge. Jag behöver väl inte säga så mycket mer. Puss på helgen :* och puss på dig :*

Jag tycker att jag visade min kärlek på ett mycket bra sätt i lördags ;) och som du sa när jag sa det med O'learys "Du måste verkligen tycka om mig!" Ja, det är klart jag gör! :)

Jag har dessutom kommit på nästa veckas manliga babe, sweet! Det är lite överraskande faktiskt. Men jag såg honom på Mtv movie award 2009, och nej jag satt inte och kollade men han kom upp när jag zappade bland kanalerna :)

Menmen jag slutar med en bra låt. Nu ska jag nog ner och sätta på en film.

Ha det fint!

Tjatja!


Please don't stop the music

Igår fick jag hem min Twilight skiva. Jag gillar CDONs snabba leveranser! *tummen upp*
 Så den har jag lyssnat på några gånger denna dag, den är nice! :) Jag har inte riktigt bestämt mig för vilken som är min favorit, de flesta låtarna är bra så mja.. Det varierar nog vilket humör man är på.
Jag känner mig lite som ett Twilight-freak.. Men det är okej, jag gillart ;)



Imorgon lämnas datorerna in. Det är det enda jag ska göra i skolan imon, och idag var jag ledig och i måndags likaså. På fredag ska jag inte heller till skolan, känns ju nästa som vi har slutat alla redan ;)
Jag längtar för övrigt till fredag och helgen då det väntas finbesök :) Sweet!

Nej nu blir det promenad!
Tjarrå!

Bio snart då!

Jag längtar! ♥


Dagens mening

"Jävlar! Någon har skitit på toan!"
"Va?!"

Som Elvira sa, "Så brukar vi också säga hemma.. :D"

Ha ha :)

Veckans manliga babe

Denna veckan blir det Johnny Knoxville :) Sweet ^.^






Måndag

Då var det måndag igen. Denna helgen har varit rätt lugn, var på ikea med Rikard och Victoria i fredags efter jag varit hos mamma. Var även med Stina en sväng på kvällen. Trevligt! Vi satt i soffan och skrattade hur mycket som helst åt något jag inte kommer ihåg va det var. Eller vi skrattade åt precis allt tror jag. Vi var på hugget ;) Det är så skönt med Stina, vi kan ligga i min säng eller i soffan eller vart som och bara skratta. Det gillar jag ;)

I lördags så var jag ute hos Elvo (Elviras officiella smeknamn!) som sagt. Det var nice :) Grillning, trevligt sällskap, film och skratt. Mycket mer än så kan man inte begära :) Älskade Niklas alla frågor, haha :) Maten blev asbra, jag är mästergrillaren herself!

Igår var det morsdag så jag och mina bröder var hos mamma en sväng. Efter det åkte jag och Offe till mormor och åt middag, det var fint.

Vi har även gjort om badrummet i helgen till mamma i morsdagpresent. Eller aa, Offe har gjort det mesta medans jag och Rikard handlade och så. Det blir med bra! Nackdelen har dock varit att vi inte har kunnat duscha. Så vi har fått duscha hos mormor.
Idag tänkte jag dock försöka duscha hemma, det får inte komma vatten på väggarna så det kommer bli lite av en utmaning. :)

Men men nu ska jag ta mig an utmaningen!
Take care! Tjarrå

RSS 2.0