Torsdag

Jag vet att jag har varit en jävel på att blogga senaste veckan alltså! Pluspoäng till moi!
Jag har inte haft någon inspiration in the nation. Men jag kan väl skriva lite kort om veckan.

Måndag:
hmm... hände inte så mycket, jobbade kvällen men sen vart det inte mycket mer den dagen. Pratade lite med Henke, sommarjobbet fixat. Sweet!


Tisdag:
Det hade kommit snö! Inte kul någonstans! Särskilt inte med tanke på att vi var ute och filmade till vårat anslag. Det kommer nog blir bra, det vi har redigerat nu är bra iaf! :) Så på förmiddagen var vi hos Dalida och filmade sen åkte vi till skolan och käkade sen stack vi till Dalvik. Lärde mig även den dagen att jag och Mikael är dom mest omogna i klassen. Men det är okej :)


Ondag:
Vi redigerade eller aa Robin är det ju som redigerar mest medan vi andra säger våra synpunkter och så. Var även på en typ föreläsning uppe på loftet om högskolan, hur man söker och om meritpoäng osv. Det kändes som om dom var något år för sena med det där. Och den ena snubben hade så tråkig röst! Efter ett tag så bestämde sig jag och Kajsa att  vi skulle gå därifrån så vi smög diskret därifrån. När vi kom till dörren så hörde vi ett duns typ och vi vände oss om och då kom Markus och dom efter oss, inte lika diskret eftersom han typ snubblade på en stol eller nått. Smidigt!
Sen på eftermiddagen hade vi samhällskunskap, usch! Jag och Elvira redovisade om Kosovo, det gick väl sådär. Det blir väl G iaf och det får duga.
Sen på kvällen vart det hockey, trodde i början att det inte skulle gå vägen för Hv men ack så fel jag hade! Dom vann med 1-6 blev det va? Härligt!

Torsdag:
Studiedag idag, och självklart vaknade jag vid fem för att det var så jävla kallt! Jag var till och med tvungen att sätta på mig ett par mjukisbyxor för jag kunde verkligen inte somna om så kallt var det.
Nu ska jag äta frulle och sen gå med Tessa en sväng tror jag.

Fredag - Söndag:
Södertälje!



Det var la roligt!

Höhö Jakob sa en rätt rolig sak nyss :

"Alltså tänk er att ni vaknar upp och så har ni en osminkad Perelli på ena sidan och en osminkad Rosing på andra.. AAAAAH!!!"


Haha humor! :)

Gotta be down because I want it all.

Ligger just nu i min säng och funderar lite.
Var på högskolan igår och lyssnade på lärare och elever där. När jag satt och lyssnade på två tjejer som gick på JIBS så tänkte jag på (förutom låten jizz in my pants) att jag önskar att jag var duktitg på matte, för det var många linjer där som man var tvungen att ha minst matte b på. Så jag känner även om jag inte borde känna så att det är helt onödigt för mig att söka någon sån linje för jag klarar inte av matten. Och det var ju inte bara på jibs man behövde matte b, det var på ganska många. Efter vi varit på alla föreläsningar så var det väl meningen att man skulle känna sig lite klokare på vad man ville göra. Om jag skulle hålla med om att jag gjorde det så skulle jag ljuga. Jag blev inte ett dyft klokare må jag säga.







Jag tror inte jag vill plugga något sånt dära, jag vill göra något så jag kan hjälpa människor. Visst, man hjälper väl människor om man designar olika varningsskyltar, men det är ju inte riktigt så jag vill hjälpa folk.
Eller jag blev kanske lite klokare, jag kände mer att jag nog vill bli brandman. Och skratta hur mycket ni vill, men så är det. Har ju känt det sen förra året på sommarskolan, så det är nästan ett år. Anledningen till att jag kom på det var för att jag och Simon pratade om vad vi skulle göra efter skolan och varför vi ska läsa matte b. Han sa då att han inte kommer ha användning för det för han ska bli brandman. Det var då jag kom på att det skulle vara lite coolt! Så aa på den vägen är det.

Nej nu hinner jag inte mer, duschen kallar!


Chaaaaaaaaaaaaaaaarlie

"Jag måste göra det!" á la "Det är mina önskestövlar" Hohohohoh kuuuul :D


Kenny Begins i helgen. Sweet! :)



Jag är hungrig, snart lunch. Det är fint.

Men aa tja!

That's what you get when you let your heart win.

Jag är glad! :) Och det gillar vi. :)

Psykologi snart och sen jobba. Det känns helt okej, det beror nog på att jag är glad! :D



Fanny är magsjuk så min bror är hemma från jobbet idag för han mådde illa igår. Jag hoppas fan inte att jag blir sjuk! Jag hatar magsjuka! Jag mår lite illa jag med, men den är antaligen bara inbillning eftersom jag vet att hon är sjuk. Så jag ska inte bli sjuk! Håll tummarna för mig hörrni! :)

Tänkte nog lägga upp en bild från helgen sen.. :]
Jag ska tänka lite på det, känna lite på det så att säga. :)


Men nu ska jag fixa mitt hår, sen ska jag åka till skolan.

Tja! Tja!

It hurts!

I lördags så köpte ja gen epilator. Ni vet en sån som fåfängda flickor har till benen istället för att raka. En sån som drar upp hårstråna ut benen. Mmmmm vad skönt! :) Så jag tänkte att jag skulle berätta om hur det gick till när jag skulle använda den! Det kan bli underhållande! :)

Jag satte mig i min säng och plockade upp den fina rosa (!) epilatorn. Min första besvikelse var att man var tvungen att ha i en adapter (kan det heta så?) när man använde den, jag hoppades ju på att man laddade den och sen använde den.
Sen så läste jag igen instruktionerna lite, inte allt såklart, orkar inte läsa allt. Det har jag inte tid med. Så jag startade den.
Det var då jag började undra vad jag hade gett mig in på. Ljudet som den gav ifrån sig fick mig att ångra att jag överhuvudtaget tänkt tanken att köpa den! Jag satt och klagade över msn till Robert på att den lät så läskigt och att jag var mesig och så. Men sen gick han bort en sväng, och då kände jag att nej fan nu får jag skärpa mig! Ska jag klara av att tatuera mig så måste jag ju klara av att epilera mina ben! Så jag tog den mot mina ben. Jag var så nära att jag kände lite hur ont det gjorde. Den fick tag i ett hårstrå! Fasen vad ont det gjorde, jag ryckte till så ont gjorde det! Jag tog bort den med en gång och gned med handen på benet och tyckte synd om mig själv. Sen tänkte jag på hur kul det måste se ut när jag sitter på golvet i mitt rum i linne och trosor och får panik bara jag startar epilatorn. För helvete Maja! Du kan göra detta! Jag gjorde ytterligare ett försök, resultatet blev som det förra... Försökte ännu en gång, resultatet blev detsamma. Och så höll jag väl på i typ 3 minuter. Sen så bara gjorde jag det! Jag tog den och förde den kanske 3 cm på mitt ben. Duktigt Maja! :) Det gjorde ont, men inte så ont egentligen, det satt nog rätt mycket i skallen att det gjorde så ont. Eller alltså det gjorde ju väldigt ont men det var inte så farligt som jag trodde.
För att jag skulle klara av resten av benen så kom jag på att det är ju faktiskt ljudet som får mig att tveka typ, så lösningen på det var att höja volymen! Jag kom även på att om jag sjöng med i låtarna så tänkte jag ju inte lika mycket på vad jag gjorde. Så ja där satt jag, och sjöng och epilerade benen :) Tur att ingen var hemma, då hade dom väl trott att jag var konstigare än vad jag egentligen är! Men ja, efter typ en timme så var båda benen klara! Efter det så kändes mina ben väldigt varma och som om dom pulserade! :) Härligt!

Ja det var väl det som hände. Nu vet ni det!  :)

Tja tja!

upp upp och iväg!

Snart ska jag upp. Det är så typiskt när man har sovmorgon och den underbara katten kommer in i rummet och väcker en. Jag fattar inte varför, men han ska alltid välta ner mina saker på golvet. Och det är inte att han gör det av misstag, nej nej! Han sitter/står och puttar på dom med tassen tills dom åker ner på golvet. Och när han gör det typ vid halv sju på morgonen så är inte humöret det bästa! :) Eller när han sen någon timme senare kommer och går balansgång på sängkanten vid mitt huvud och råkar halka ner lite så han kommer på min kudde... inte så kul det heller. Men när han ställer sig och luktar på mina ögon eller näsa eller något så hans morrhår kittlar i hela ansiktet tar nog priset.
Men nu har jag klagat färdigt för just nu. Nu ska jag in i duschen och sen ner och äta frukost och sedan till min älskade skola! Historia idag, kan ju hoppas på att Noor är där, för då blir det lite roligare iaf !

Men iaf, take care!

Tja tja!

JBs stationära datorer gör mig lite citronig.

Jag hoppas ni förstod vad jag menade med min rubrik.
Igår tänkte jag att jag skulle skriva om min dåliga dag, men jag orkade inte packa upp min dator så det blev inte av.ät bajs. Det sista där med bajset var Elvira som skrev.
Men jag ska inte gnälla om det nu, jag orkar inte. :)
Idag är iaf en bättre dag på så vis att det inte strular för mig. Men har samhällskunskap och det suger. Och det blir inte bättre av att jag tycker och tänker så, men jag kan inte hjälpa det. Jag tycker även det är dåligt att vi inte har haft någon lärare de två senaste gångerna och ska redovisa nästa vecka och idag har vi redovisning om det vi håller på med. Lite sent enligt mig. Men men vad ska man göra åt saken.
Det är nog torr luft i vårat klassrum, visserligen är det askass luft här men ändå. Mina linser blir torra och det är lite jobbigt.

Jag har kommit på att om vi nu då inte ska fira Stina på lördag, så ska jag gå på bio! Heeelt själv :D Mobbat, men det är lugnt. Det vore väl roligt.


Nu ska jag även skriva om lilla Kajsa. Hon kom till mig (enbart för att äta upp mitt godis. Vilket som är okej med tanke på att det inte så var så gott) och så läste hon min rubrik. Jag frågade om hon fattade, men det gjorde hon inte. Jag sa då "Vad är en citron?" och får till svar "gul?"... suck... "Jahaaa! Sur!" Smart Kajsa ;)

Men nu ska jag förbereda mig mentalt för hennes underbara stämma!


Tja tja!

För att Stina kallar mig bitch...

Så ska jag skriva ett inlägg. Jag skulle ju kunna skriva om min helg? Den har varit så händelserik!

I fredags så var jag bara hemma med min mor och kollade på tv typ, lite mys så där. Mycket händelserikt!

I lördags så följde jag med min mor till staden och kollade på min brors innebandymatch. Dom förlorade, men det var en bra match och Rikard var duktig, kul att kolla på iaf. Sen kände jag mig inte så bra, så jag bestämde mig för att stanna hemma från Bäckmans fest, för tagga för på fredag istället! På väg hem från staden så passade vi på att köpa med oss mat hem. Det blev nudlar med kyckling, det är fint äre! Senare var jag hemma och kollade på melodifestivalen, inte så roligt faktiskt.

I söndags/igår så var jag i skogen och fikade med Stina och Tessa, det var mys. Vi köpte massa grejer, sen att vi inte gjorde åt ens hälften hör väl kanske inte hit. Vi köpte äckliga muffins som det såg ut som någon hade lagt en sats i. Dom var skitäckliga verkligen! Men Tessa det lilla äcklet åt upp dom när vi hade slängt iväg dom. Hon lyckades även få i sig ett muffinspapper. Dumma hund. Sen gick vi hem. Det var väldigt halt och Stina skulle självklart gå på isen! Men det gjorde inte jag, kalla mig feg, men det gör ont att ramla på is och det vore fett ovärt  görat.

Men men nu fick jag order om att gå upp så det ska jag väl göra.
Ska inte till skolan idag, känner att jag inte mår så bra, och tänker att jag ska spara på krafterna tills ikväll då jag ska jobba.

Tja tja!

RSS 2.0