I could be your beggar but i'd rather be just as cruel.

Det är så himla skönt att sträcka upp armarna i luften och hålla ihop händerna och stäcka ut dom åt sidorna. Det käpper så skönt. Jag vet att jag är bra på att förklara :) Jag tror det är latissimus dorsi man strechar. Mycket skönt!

Nu har jag varit på väg att skriva detta inlägg typ 4 ggr, men det har kommit upp något annat så jag har struntat i det. Så det är väl på tiden att jag skriver ett inlägg nu då. Jag gick upp tidigt idag för jag tänkte att jag skulle epilera mina ben, men det gick inte så bra, så det blir att raka dom som vanligt istället. (Jag hoppas ni antecknar).
Jag har visserligen en del att göra nu på morgonen så det är la bra att jag är vaken iaf.
Jag ska :
* Duscha
* Äta
* Packa klart
* Tömma kattlådan
* Städa undan lite på mitt rum

Min buss går om tre timmar till skolan så jag får väl skynda mig då. Ska bli riktigt med helg! Har ju inte varit ledig sen helgen för två veckor sen, så jag är lite trötter måste jag erkänna.
I helgen ska jag förövrigt laga mat till Robert har jag bestämt, yay! :] Bara för det så kommer det säkert inte bli bra... Men ni som ätit min mat vet ju att jag kan, eller hur? ;)

Men! Duschen kallar.
Puss på er!

Ps. det blir nog ingen veckans babe denna veckan, så se fram emot 2 nästa vecka ;D

Jag suger, jag vet.

Jag vet att jag skrev i tisdags att jag skulle blogga senare, men det orkade jag inte sen. Jag hade bättre saker för mig.
Och nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Jag har känt mig på lite halvlustigt humör nu senaste dagarna. Inte bra!
Men det går väl över det med förhoppningsvis. Jag ska jobba nu i helgen och känner mig inte så pepp till det faktiskt, men det är fina pengar sen och det är nice.

Om några timmar så ska jag på begravning. En nära vän till familjen har gått bort. Jag tycker inte om begravningar. Jo visst det är ett fint och bra sätt att ta farväl och det är mycket bra sätt att visa sin respekt för den som har gått bort och hans/hennes familj. Men det är jobbigt. Jag har visserligen bara varit på begravning en gång tidigare men det räcker. Det är jobbigt att sitta bland massa folk som gråter, jag har väldiga problem med att se folk jag bryr mig om gråta.

Nej nu vill jag inte skriva mer. Jag avslutar med en låt som antagligen alla som läser min blogg har hört.


Veckans manliga babe

Då var det dags igen *trumvirvel*. Denna veckas manliga babe är ingen mindre än Jensen Ackles! Du kan ha sett honom i Supernatural eller Dawson's Creek. Det var från början Johan som tyckte att jag skulle välja honom för hans tjej är galen i honom. Elvira tyckte också att jag skulle ta honom så jag kollade upp honom lite nogrannare och kom fram till att han faktiskt är rätt het. Så varsågod mina kära läsare! Titta och njut :)









Jag kommer även skriva ett annat inlägg senare :] Tills dess, take care!
Tjarrå

Tra la la la lilla molntuss.

Denna helgen befinner jag mig i Södertälje once again. Jag har även bestämt mig för att jag ska ta mod till mig och sjunga en sång för Robert. Jag har inte riktigt bestämt mig vilken låt än dock. Jag har kommit på flera stycken som jag kan sjunga, frågan är vilken av dom jag ska välja. Det står mellan följande låtar :


Per Gessle - Jag tycker om när du tar på mig.
The Darkness - I believe in a thing called love.
S club seven - Bring it all back
Amy Diamond - Thank you
Emilíana Torrini - Jungle Drum
Panta Mera - Ta ett första steg
Bloodhound Gang- Fire Water Burn
Celine Dion - My heart will go on
System of a Down - Chop Suey
System Of A Down - Fuck the system
System System Of A Down - Psycho
Caroline af Ugglas - Snälla Snälla
Rigo & The Topaz & Red Fox - I Got U
ABBA - Honey, honey
Gyllene tider (vilken som typ, you name it och jag sjunger liksom)

Så det får räcka. Hjälp mig välja nu :) Annars blir det ett mikromedley med alla låtar. Det kan bli bra måste jag säga :)

Nu börjar lektionen igen! Tjarrå

Veckans manliga babe

Nu är det dags igen. Alltså jag kommer få problem i framtiden, jag har faktiskt väldigt svårt att välja vem som blir veckans manliga babe . Efter mycket om och men så blev det Jared Leto! Njut kära läsare!







Han ska dock inte ha skägg och inte långt hår :)
Men Mmm mmm mmm :)

Påsk

Har städat lite nyligen och ska snart in i duschen.
Ikväll kommer bli en bra kväll! Mys med brudarna ^^

Fint väder
Humöret på topp
Drickat är på kylning
Grillen ska tändas om någon timme
Kameran på laddning
Hur fint som helst!




Måste förresten tillägga att min mormor och morfar är bäst! :] Puss på dom :*

Men aa tjarrå! ^^


Jag saknar dig <3

Stay with me.

Jag kan inte sluta lyssna på denna låten! Tycker den är mycket bra. Det var Elvira som fick mig att lyssna på den så creed till henne ;) Och för att ni ska veta vilken låt jag babblar om så ska jag ju självklart lägga upp den :)






Jag måste förövrigt fortsätta med veckans manliga babe, fick ganska många kommentarer på det och kommentarer är alltid roligt!

Men nu ska jag vänta på att min mor kommer hem med frallor som jag bad henne köpa till frukost. Sweet!

Veckans manliga babe

Bara för att Robert väljer ut en veckans babe (som i sin tur brukar vara näst intill naken, storbystad och ja ni fattar nog vinken) så tyckte jag att jag kunde få välja ut någon manlig babe så hans kvinnliga läsare kunde få något att läsa. Men icke! Så jag får väl ha min egna sånna dära kategori då.
Och jag tänkte börja med hunken Vin Diesel. Han är egentligen inte någon jag i vanliga fall brukar tycka är snygg och så, men gudars vad jag tycker han är het! Han har egentligen för mycket muskler och är inte särskilt snygg i ansiktet, men något är det som får mig att tycka han är fin att kolla på. Så njut mina damer! och eventuella killar som dras till andra killar. ;)


 

'

Boyce Avenue

Satt och kollade runt lite på youtube. Jag började med att lyssna på Mario Kart love song, och sedan klickade jag mig vidare därifrån och kom till ett band som heter Boyce Avenue. Rätt sköna att lyssna på måste jag säga. Tänkte ni kunde få ett smakprov.




Igår var en bra kväll, lite alkohol, film, skratt och prat. Bra skit!

Men nej nu ska jag göra något annat. Tja

Tra la la la

Jag är på rätt bra humör idag, och som resultat av det så går jag omkring hemma och sjunger. Den låten jag sjunger mest är Dirty Little Secret med The All-American Rejects. Så bara för det så lägger jag upp den låten här :]


Do you remember Fazil's friend?

Ligger i min säng och kom på för en stund sen att jag har ju påsklov nästa vecka. Det är fint! Känns dock som min vecka är rätt fullbokad måste jag säga.
På måndag jobbar jag ju, och en dag ska jag träffa Emma, en annan dag Stina och ytterligare en dag ska jag träffa Linnea. Och på fredag ska jag till mormor och morfar och på söndag till Rikard, Victoria och Noel.

Vad som händer denna helgen är lite osäkert. Eller ikväll är det såklart hockey! Imorgon har det talats om bio men även fest. Men den dära festen känner jag typ ingen på så det lutar åt bio :] Marley & Jag. Har läst boken och jag älskade den! Den fick mig att skratta högt samtidigt som jag fällde några tårar. Det kan bero på att jag själv har hund så att jag kan föreställa mig Tessa göra vissa saker som Marley gör. :) Och att det är Owen Wilson och Jennifer Aniston som har huvudrollerna gör ju att filmen kan bli rätt bra den med eftersom jag gillar båda dom två. Det kan vara lite svårt ibland att se Jennifer som någon annan är Rachel dock. Eric Dane är även med i filmen för er som gillar honom ;)

Men nej nu räcker det! Duschen kallar!

RSS 2.0