Fredag

Idag har varit en sån seg dag! Lektionen idag var fett ovärd från min sida. Gjorde ingenting! Jag hade tänkt att Jakob skulle ge mig bilden på så jag kunde illustrera den, men icke! Han hittade den inte, så han skulle maila den.

Jag var ju tvungen att spendera lite pengar med, var ju trots allt lön i onsdag! Så jag köpte en bh och två par trosor. Sweet!

Nu ska jag prova dom så dom verkligen passar :] Men det borde dom!

Mår lite illa och har huvudvärk just nu. Inte bra! Så tyvärr Stina, det blir nog en hemmakväll för min del! :o

Cry me a river

Jag har tänkt på en sak. För typ ett år sen och sen ett halvår fram så grät jag nästan varje helg. Utan någon direkt anledning, jag bara gjorde det. Det är ju inte så normalt, man fattar ju själv att något är som det inte borde vara. Jag trodde nästan att jag verkligen var en person som skulle gråta för alltid och att jag var jättekänslig. Trodde delvis att det berodde på mina p-piller, men nu har jag kommit fram till att det faktiskt inte är så. Nu har jag inte gråtit på månader, vilket är lite skönt på så vis. Det är inte kul att gråta, det säger väl sig självt.
Men ibland vill jag gråta! Jag har även tänkt på att när mina två senaste förhållanden tog slut så grät jag inte alls så mycket som jag trodde jag skulle göra! Jag ville gråta! Men det gick inte mer helt enkelt. När jag inte kunde gråta mer så kände jag mig så känslokall! Men vad skulle jag göra då? Gråta bara för att det är det man ska göra? Tror inte så.
Anledningen till att jag inte grät kanske kan ha varit för att mina vänner fanns där när jag behövde dom som mest. Det var ni som fick mig att tänka på annat. Och tack för det :)

Jag vet inte riktigt vad jag ville få fram med det här. Ville bara lätta på hjärtat lite! :)

Nu ska jag försöka få tag i Robert så jag kan få se han i cam :]

Höhö. Tjarå!

Fyrkantiga ögon och varma ben.

Nu när jag äntligen är klar med min blogg så börjar mina ögon bli fyrkantiga, och mina ben börjar kännas ganska varma.
Men nu får det vara såhär några veckor, kanske lite små ändringar då och då, men det får vi se. Nu orkar jag inte mer iaf!

what what in the butt?

Jag vill göra om min design, men jag orkar inte. Jag har ingen inspiration :)
Jag känner mig nästan lite krasslig idag, inte bra! Jag är trött, har huvudvärk och fryser.
Eller jag fryser inte lika mycket nu som jag gjorde innan, vilket är skönt! Frysa är bara skönt när man har någon som kan värma en och när man ska sova! Det är lite tur att jag tycker om att frysa när jag ska sova, för mitt rum är alltid svinkallt på vintrarna och så, för mitt element funkar inte som det ska, och har inte gjort det på någonsin. Och jag har bett min far fixa det, men det har han inte hunnit eller glömt bort typ.  Men jag klara mig! Jag har ju mitt duntäcke :]
Undra om dunet kommer från levade gäss... Jag tror inte jag vill veta.

Menmen nu ska jag kollar runt och få inspiration, sen kanske att jag fixar min blogg.. funderar nästan på att byta blogg helt. Det tål att tänkas på!

Men tills vidare, ha det fint!

Tja tja!

Besviken som fan!

Innan på våran rast så tog jag, Elvira och Ann-Louise en tripp till a6. Vi gick till coop och när vi kom dit så såg jag att det var något konstigt vid godiset. Jag såg även att det var en lapp där och på den stog det att dom ska byta ut deras sortiment till KARAMELLKUNGEN!
Och nej det är inte fint! Jag tycker inte alls om det så som coops förra godis! Det är så illa, dom hade typ bland det godaste godiset! Helvete vad besviken jag blev!
Det förstörde min dag! :)

Nu ska jag fortsätta i photoshop, sen ska jag jobba! Kom och säg hej!

Lista

Utmanad av: Niklas

Regler: Varje svar måste börja på första bokstaven i ditt namn. Alla svar måste vara riktiga ord! Du får inte ge samma svar som personen som utmanade dig (om ni börjar på samma bokstav). Du får inte heller skriva samma svar eller ditt namn på flera ställen! Lycka till!!

1. Vad heter du? Maja
2. Ett ord på fyra bokstäver? Majs
3. Flicknamn? Marie
4. Pojknamn? Markus
5. Yrke? Massageterapeut
6. Färg? Mossgrön
7. Klädesplagg? Mjukisbyxor
8. Mat? Majskolv
9. Sak i badrummet? Mjukgörande kräm
10. Plats/stad? Motala
11. Orsak att vara sen? Massar att göra
12. Något man skriker? Men för fan!
13. Film? Madagaskar! :D
14. Något man dricker? Mjölk?
15. Band? Millencolin <3
16. Djur? Mus
17. Gatunamn? Morotsgatan :)
18. Bil? Mitsubishi nånting
19. Sång? Moosemans jukebox
20. Aktiviteter med mer än en deltagare? Massage

Jag utmanar: Den som vill :] Lycka till!

Tjåckis

Men icke blir det någon semla för mig idag minsann! Det lär det ju inte bli iaf, om inte dom bjuder på det på maxi.

Nu ska jag söka efter en bild på vecko revyn :D Så ska jag göra en fin framsida :) På mig! Woho!! ^_^

Vi kommer att dö samtidigt du och jag.

jag vet att jag är kass på att blogga, du behöver inte påpeka det.

Jag vaknade väldigt tidigt idag, eller aa fick ett sms vid typ halv nio tror jag det var. Och då kunde jag inte somna om :)
Så Jag gick ut lite med Tessa och nu sitter jag här. Ska väl duscha och äta strax är det väl tänkt.
Börjar 12.30, det är fint! :)
Har mediaproduktion b tror jag? Så bra koll har jag! :) Jag vet iaf att jag har sovmorgon måndag, torsdag och fredag ;) Det är också fint! :)

Jag är på bra humor idag känner jag! ^^ Får hoppas det håller i sig! Ska fira Niklas ikväll :) Han fyllde ju hela 20 år igår! ;)
Det gör ju jag med snart 8-) Bara 1 år och 5 månader kvar typ :)

Så vad händer på lördag då? Kanske leka med Stina? ;) Det var ju en hel vecka sen vi träffades :O Helvete vad besviken jag blev i onsdag! :(

Nu kom jag att tänka på Ann-Louise! Jag lyssnar på Beatles - I wanna hold your hand. Anledningen till att jag tänker på henne då är inte menat på något kärleksfulltvis! Nej utan för att hon retade mig när jag lyssnade på den en gång.
Nu vet ni det med! Jag hoppas ni antecknar!

Förövrigt är resan i sommar inställd! Jag och Stina sticker till US and A och kollar på blink ist :) Skiiitbra!

Nej nu kallar duschen!
Ha det fint!
Tja tja!

Video killed the radio star!

No it isn't

Nehe om man skulle ta och fixa gardinerna någon gång.
Jag är seg idag, inte bra. Det gillar vi inte. Ligger i sängen nu och kollar på Tessa som ligger med huvudet i luften och håller på att somna,  så ögonen går igen fast huvudet ligger inte ner. Så det var som när jag var liten och vi åkte till Falkenberg och jag somnade, och mina älskade bröder retade mig för att jag somnade, men det är klart jag inte gjorde det! "Jag vilade bara ögonen". Så nu vet ni det!


Men nu blev jag lite snurrig! Jag satt och kollade ut genom fönstret och på blommorna i fönstret samtidigt som jag vickade på mina glasögon så jag insåg att jag ser rätt kasst... och när man gör så för mycket så blir det jobbigt eller nått, jag vet inte riktigt vad jag skriver nu.

Det har tagit lite drygt en halvtimme att skriva allt det här, oj oj oj! Så det får räcka nu!
Gardinerna väntar.

tja

Alla <3-dag

Där var jag lite fyndig.
Idag är det alla hjärtansdag, en dag som är påhittad för att endel människor ska tjäna pengar!
Visst jag tycker det kan vara väldigt gulligt om man gör något mysigt, men det behöver inte gå till överdrift.
Men nog om det här.

Bowlade ju som sagt igår, och jag sög. Det gick åt helvete, så jag är inte bra på någonting helt enkelt :)
Jag är en big time loser ^^ Men men så är det, det finns folk som gillar mig ändå, så jag tror jag klarar mig!

Ikväll bär det av till Bankeryd på fest hos Bender som fyller 22 imorgon. Känner mig opepp, så jag kanske kommer spendera mestan dels av min kväll på att smsa (a)

Och nu ska jag ner och äta frukost!

tja tja

What's my age again?

Men hallå eller!
Nu är mitt lov inne på sin näst sista dag, sen på måndag är det tillbaka till skolan som gäller!
Det är rätt fint. Om jag har förstått det rätt så börjar jag 12.30 med psykologi A. Sen efter det klockan halv fyra så ska jag åka ner till maxi och jobba som vanligt. Så nu vet ni det med!

Jag börjar undra lite hur gammal jag är... jag vill byta gardiner, och köpa blommor och sånt. Det känns inte riktigt som mig O.o fyller jag 19 eller 39? Nah nu överdrev jag väl lite då. Men ändå, aja..
Jag funderar även på att köpa ett överkast till min säng, men sen kom jag på att jag typ ALDRIG bäddar sängen, så på sätt och vis känns det onödigt ;)

Igår när jag pratade med Robert så frågade han vad jag var riktigt bra på... och jag kom inte på något! Jag är nog inte riktigt bra på något... Jag är väl sådär halvbra på rätt många grejer då, men inte riktigt bra på något. Det är nästan lite deprimerande... Det måste jag ändra på!
Men nu kom jag på att jag är faktiskt duktig på bowling (a) Eller så har jag bara haft tur de senaste gångern jag har bowlat.. Det återstår att se imon, då jag, Stina och Emma ska bowla. Yay! Senare kanske vi ska äta mat, det vill Stina iaf ;) Så vi får väl kanske köra på det.

Jag måste köpa något jag kan ha på mina hyllor! De är så tomt! Men jag vet inte vad jag vill ha :( Det är illa... Ge mig tips tack!


Har fått förfrågan om jag vill jobba varannan lördag 6-12 på maxi.. Vill jag det? Ge mig fördelar och nackdelar med det.

Men nu räcker det!

Tja tja

Sicket fölk!

Nyligen hemkommen från maxi.
Visste ni förresten att jag tydligen får betalt för att vara otrevlig? :)
Det fick jag höra iaf.
Helt ärligt blir så trött på människor!
Varför ska dom få behandla folk som jobbar som dom inte vore värda ett skit?
Är så himla trött på att kunden alltid ska ha rätt! Dom borde vara mer tacksamma över att det finns folk som faktiskt jobbar med att plocka upp deras varor så dom har något att handla. Och när ska kunderna lära sig att personalen inte är på alla avdelningar, utan att det är uppdelat så vissa är på kolonial och andra på special osv? Bah! som Robert skulle säga! ;)

Jobbar även imorgon, börjar 6 så ska snart sova hade jag tänkt, får hoppas att jag kan somna då med. Klockan ställs på 04.25, yaay :) Vet inte riktigt när jag slutar dock. Satsar på 12 ^^

Och så mina vänner så har jag bloggat ännu en gång!

Until next time, take care of yourself and each other!

Måste även lägga till att jag tycker om min morfar :]

DET FINNS ISBJÖRNAR STRAX UTANFÖR SÖDERTÄLJE!

Ja det har jag hört iaf.

Igår klippte jag mig och köpte nya skor! :) Wiiie! ^^





och andra sidan



Jag är glad bara för det ^^

Hoho, ha det gött!

Tjarrå!

RSS 2.0