It's funny because it's true :)

Denna låten känns som om den passar väldigt bra in på min personlighet.



No matter what I feel for you
Those three words I can't say
I regret the times I used the word OK
I know how much it means when people show they really care
Of the value in honesty I'm quite aware
But still there's much in my that I don't share

Don't have the guts to say what I think
I'm too scared, to say what I think of you

The other way around, I'd say I function the same way
The darker sides of me I underplay
Affraid to get into conflicts
Affraid to tell you NO
Though I know this weekness keeps me low
There's so much inside me that I don't show

Something I can never show
Why I don't know...

Don't have the guts to say what I think
I'm too scared, to say what I think of you
I'm too scared of what I really think of you

Torsdag

är det idag. Och när det är torsdag brukar jag i vanliga fall känna mig lite lättad för då är det bara fredag kvar och sen helg men inte idag inte. Jag har inte haft "helg" sen helgen för två veckor sen. Bara haft en dag ledigt i taget. Och denna helgen är det som sagt jobb hela helgen. Det är lite tråkigt men så är det ju. Jag ska inte klaga för jag är i alla fall ledig nästa vecka! :)

Igår när jag jobbade så skar jag mig lite i handen på en kartong och det gör ont idag :( Det känns som det täcker hela handen vilket det självklart inte gör. Det är inte ens 1 cm långt :]

Detta får bli ett kort inlägg, jag orkar inte mer just nu. Klockan 16 - 20 infinner jag mig på Maxi.

Haha jag drömde för övrigt om maxi häromnatten. Det var två stycken som blev mördade i affären och så skulle det bli en tredje. Och det var inte så många i personalen som jobbade just då, men jag gjorde det iaf. Dom andra i personalen gick och gömde sig inne på lagret och så bland annat. I alla fall så var jag kvar ute i butiken och gömde mig för två personer som jag tror var inblandade i morden. Sen efter en stund så kom Janitor från Scrubs (har jag kollat för mycket på det?) och han sa att han var chef över korvstället inne på maxi. Vilket jag inte trodde på för jag trodde att han var inblandad i morden han med. Aa iaf, jag orkar inte förklara mer, det är bara skumt.

Men iaf, vi höres och störes!


Jag är snygg i mina skor, snygg i min nya hatt.

Jag glömde vattna blommorna... Men dom lever fortfarande ;D Och nej det är inga kaktusar.

Nu är min första vecka på maxi avklarad. Fedt nice ;) Eller, jag skulle hoppa in några timmar imon åt Malin så då jobbar jag 9-14 dvs 5 timmar och eftersom det är 100% ob så är det som jag jobbar 10 timmar. Det är riktigt nice! :)
Jag har även lyckats få ledigt vecka 29. Så då blire en hel vecka mys med älsklingen <3 Jag fyller även år på tisdagen den veckan så glöm inte att säga grattis!

Jag vill för övrigt köpa en hatt eller keps eller någon huvudbonad. Jag vet inte riktigt varför, jag bara vill det :]

Häromdagen kom det fram en kund till mig med ett paket typ bacon eller något liknande och så säger hon "Jag hittade det  här där borta.. Å så hittade jag något mer..." och så visade det sig att det var en död spyfluga på paketet. Och så sa hon till mig "Ta bort den!". Det var bara att vända på det så åkte den bort, men jag menar hur löjligt är det inte att gå fram till någon i personalen att säga åt den att ta bort den? Aja, jag tog bort den och gav tillbaka paketet till tanten och så säger hon "Jag går och ta ett annat paket istället..." Varför kunde hon inte gjort det från första början? Jag blir så trött på folk :P

Nästa vecka jobbar jag mest kvällar plus helgen, så det blir ganska soft vecka. Eller aa helgen är ganska seg eftersom man jobbar 9-19.30 både lördag och söndag. Men så är jag ju som sagt ledig vecka 29 :)

Nej nu ska jag göra något nyttigt! Typ äta glass <3

Nu börjas det.

Nu när jag tänkte på vad jag skulle blogga så kom jag på att jag inte minns när jag vattnade mina blommor senast. Kan det varit när Robert var här senast? Så helgen innan studenten? Nää... eller? Jag ska nog vattna dom sen i alla fall.

Innan märkte jag att jag har fått en ny leverfläck. Den sitter på mitt vänstra långfingers knoge. Den är pyttliten och söt. (:  Jag hoppas verkligen att ni antecknar sånt här viktigt.

Jag har kommit på att jag är lite kär i min digitala fotoram som jag fick av Offe och Fanny i studentpresent. Puss på den och puss på dom! :*
Dom åker för övrigt iväg på måndag, de ska tågluffa i Europa denna sommaren, eller aa i 3-4 veckor. Det vill jag med göra någon gång. Så det får jag se till att göra. En annan sak jag vill göra i mitt liv är att åka till Australien. Och skriva en bok.
Jag har liksom en liten plan om hur mitt drömliv skulle se ut. Frågan är om man ska skriva det här eller om man kanske skrämmer iväg lite folk då. ;)

Menmen, jag har börjar jobba nu. Inte kul men det är bara att le och se glad ut. Jag vill ju ha pengarna. Det är bara det att maxi är verkligen inte något ställe jag hade hade föreställt mig att jag skulle jobba på. Det är verkligen inte jag. Jag känner mig så falsk när jag är nere och hjälper kunderna och är så där riktigt trevlig och "sympatiskrattar" åt deras tråkiga skämt .:) Förlåt men det är så det är.

Och hallå, mina brudar! Vi måste göra något kul denna sommaren. Vi åker iväg någonstans och bara är och har jävligt roligt!

Och just det! Jag har köpt en ny mobil :) Eller jag fick pengarna tillbaka från Elgiganten när jag lämnade in min telefon för tredje gången och så la jag till lite pengar, eller aa pappa gjorde det så fick jag det som en för tidig födelsedagspresent. Så nu har jag en Sony Ericsson W595. Än så länge är jag nöjd ;)

Och jag ska väl inte sluta blogga för då har inte Jakob någon koll på mig. Och det vore ju hemskt! :)
Det blev ett rätt långt inlägg, så det är bäst att sluta nu. Nu ska jag vattna blommorna!

RSS 2.0