Stormarknaden

Ska bli den nya realityserien! Den ska utspela sig på Maxi i jönköping. Vi har allt som behövs, triangeldraman och massa andra intriger. Våld och kärlek! Kan det bli bättre?
Det var jag och Mellberg som kom på det, vi kom även på att det värsta av allt är att folk antagligen skulle kolla på det.
Vi kom på den idén när Henke tyckte att jag verkade så puttinutti i telefon när jag skulle säga hej då till Robert, dvs att jag sa "puss". Jag kanske såg kärleksfull ut :) Jag vet inte. Men han tyckte det, och att jag borde vara så mot dom andra där med.
och bara för det när jag sötte ihop med honom nere på golvet så sa jag PUSS och lät nästan lite arg :) Men iaf, och så hörde Mellberg det och kollade väldigt konstigt på oss, så Henke sa att jag och han var förälskade och Mellberg kollade väldigt konstigt på mig, så jag svarade väldigt fort, nej det är vi verkligen inte! och då svara han
"det var tur, för det är nämligen så att jag vill ha Henke för mig själv."
Då kläcker Henke att detta var som ett triangeldrama! Han ville ha mig, jag ville ha Mellberg och Mellberg ville ha Henke.
Jag hoppas för allas skull att det verkligen inte stämmer!
Och på den vägen var det.


Jag jobbade rätt mycket med Christian med, jag vet inte hur många gånger han kallade mig störd, konstigt, sjuk eller dylikt :( Väldigt många gånger iaf :( Men det var rätt kul att jobba med honom, båda har så kass humor! Det är fint äre.

Och så pratade jag en hel del med Linnea ^^ Trevligt! :)
Hon tyckte vi skulle träffas och äta lasange någon dag, så det kanske vi får göra då ;P
ska kanske in till jkpg och fika med henne sen också. Trevligt trevligt! :)

Sen ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska eventuellt vara hundvakt iaf. Men vi får väl se!


Tja tja!

We might die from medication, but we sure killed all the pain.

Blogga hit och blogga dit. Så nu bloggar jag.
Sluta klaga! :)

Som ni alla vet så vill jag tatuera mig. Frågan är bara vad, jag ändrar mig så fort jag kommit på något typ.
Så något säger mig att jag inte har hittat rätt tatuering. Bummer.

Jag funderar även på att klippa av mig mitt hår. Nej inte rakad skalle, men kortare och mer attityd.
Men jag får inte tänka för länge för då blir det inte av. Gör jag det så gör jag det bara så där!

Men hjälp med lite tattueringar!
Jag vill nog ha något text eller något känner jag.

och ska jag klippa mig?


Hjälp tack!

Ha det! Tja!

Söndag

Ibland känner jag hur skönt det vore att bara få ut sina aggressioner!
Vem hänkar på boxning? :)

I guess this is growing up

Jag vet inte riktigt var jag ska börja. Jag hade tänkt skriva lite vad som hänt de senaste månaderna.

I oktober så blev jag ju som ni antagligen vet dumpad av Pierre som jag varit tillsammans med i nästan 2 år.
Det tog hårt, jag var väldigt ledsen och jag hade problem med att både äta och sova och skratta. Men iaf, det tog inte många dagar förrän jag då började prata med Dan igen, som jag knappt pratat med på 2 år med tanke på svartsjuka och sånt.
Men iaf, han kom iaf hem till mig och vi pratade som vi aldrig hade pratat förrut, och det kändes bra och han fick mig att skratta igen. Jag visste inte om jag ville bli tillsammans med honom igen egentligen (ja, vi var tillsammans innan jag blev tillsammans med Pierre.). Det hade ju trots allt inte funkat särskilt bra förra gången. Jag tyckte då att det kändes som om han inte brydde sig och dylikt.
Men denna gången kändes det annorlunda, han gav mig komplimanger och han var inte som den Dan jag kände förrut.
Men det visade sig att jag hade fel :)
En dag var han på en fest, som hans ex var på också, och efter den festen så kom han hem till mig. Och ja, vi började ju mysa och lite så, och så när jag skulle kyssa honom så öppnar jag ögonen och ser att han har ett sugmärke på sin hals. Det var sånt "moment" man ser på tv eller läser om. Även då blev jag väldigt ledsen och grät och grät och grät. Det kom senare fram att de även hade kysst varandra och sånt där. Inte kul någonstans att få reda på. Och i princip alla jag pratade med sa att han var ett svin och att jag skulle dumpa honom och så, vilket dom naturligtvis hade rätt i egentligen. Men dum och så som jag är så blev det inte så.
Vi pratade genom det och kom fram till att vi skulle lägga det bakom oss.
Ungefär 3 dagar efter det som hänt, kläcker han att han vill åka till en tjejkompis i kalmar över helgen. Visst, jag ville ju inte hindra honom att åka och träffa sina kompisar, men jag menar.. efter det som hänt så var det väl inte så konstigt att jag hade lite svårt att lita på honom... Han sa att om jag inte ville att han skulle åka så skulle jag säga det till honom. Efter mycket om och men så sa jag till honom att nej jag vill inte att han skulle åka. Och till svar fick jag att han kanske skulle åka ändå. Det kändes som om man fick en smäll på käften ungefär :). Han blev sur på mig, och jag var ju sur på honom med. Men tillslut så åkte han inte iaf. Men senare den dagen när han bestämde sig för att inte åka, så kläcker han att han ville åka och träffa en annan tjej uppe i veda, typ örnsköldsvik. (jag tror på riktigt att han inte vet hur man använder sin hjärna). Det var väl även vid den tiden jag började tänka att jag inte vill ha en pojkvän som vill träffa andra tjejer hela tiden. Efter mycket tänkande så blev det så att jag gjorde slut. Jag orkade helt enkelt inte bli mer ledsen och sån shit. För jag är inte sån person, egentligen. Jag är ganska ofta positiviteten herself. :)

Under de senaste åren så är det hos en viss person jag brukar lätta på hjärtat hos. Och det är Robert. Han är den som brukar få höra mitt gnäll, förlåt (a)
Vi har trots allt pratat i snart 3 år, och det har alltid funnits något speciellt där. Jag har alltid känt att jag kan lita på dig, och du får mig alltid på bra humör! När jag varit ledsen så är det du som fått mig glad igen.
Jag tror inte riktigt du förstår hur mycket du betyder för mig. Men det är vääääldigt mycket.
Det har varit tack vare dig jag verkligen förstått att vissa personen behandlat mig som skit.
Du har lärt mig så oerhört mycket, och du är en person som jag verkligen ser upp till.
Om du inte visste det så vet du det nu.
Jag vill även be om ursäkt till dig.. Jag vet att jag har varit en idiot många gånger.. det är absolut inget jag är stolt över...
och jag hoppas vi har lagt det bakom oss. Men jag förstår att det är svårt och jag förstår om det tar tid. Men jag väntar gärna, för du betyder mycket för mig. Jag vill inte förlora dig för du är en underbar person.



Det var meningen att jag skulle posta detta inlägget igår, men det hann jag inte för jag var tvungen att springa till bussen till maxi. Men nu är det gjort.

take care!
tja.


My heart is crushed
By a former love

Can you help me find a way
To carry on again?

Torsdag

Det är kallt att gå ut i t-shirt när det snöar kom jag på innan.
Fast det var ännu kallare igår när jag gick hem från Stina :( Kändes som min näsa skulle trilla av om någon hade slagit på den. Det vore rätt coolt.

Nehepp, nu ska jag sjunga sing star, jag måste bara säga att jag äger på Black Sabbath - Paranoid!


Ha det bra!
Måste gå och slå min katt innan jag sjunger. Han är dum. ._.

Tjarrå

2009

Jag kan börja med att skriva typ gott nytt år och så då. Så då var det klart. :)
Var på en fest i ikhp-stugan. Det var la okej, men ja det var ju vissa skumma människor. :)
Kunde kanske varit roligare någon annanstans typ i stockholm eller något, vad vet jag ;)

Erkänn att min bakgrund är het! Det är ju min gullisnuffs <3 :)
Jah Allska Daj Stajna (: <3 Hihi

Jag har egentligen ingen fanatsi till att blogga... men jag var ju tvungen för att viss person nämner inga namn men syftar på Robert tycker att jag är sämre än honom på att blogga.. vilket iofs stämmer rätt bra. :)

Kan ju även påpeka att jag börjar tröttna på att det jämt och ständigt är kallt i mitt rum. Nog för att det är över -10 grader ute.. och mitt element funkar inte, inte för att klaga, men det är lite kallt faktiskt.. Och visst jag älskar att sova i kallt rum, men nu är mina händer vääääldigt kalla.. Det är illa, och ja alltså min pappa är elektriker så han skulle kunna fixa det. Men det blir aldrig av. Jag har ett minne av att mitt element aldrig funkat som det ska, och det satte vi in innan pappa flyttade så säg att det varit sönder i typ 8 år :) Det är grejer det.
Och ja, jag gnäller.. men som sagt, det är min grej! Mitt partytrick :)

Kan ju nämna att jag var på bio innan med Frank och Jerry. Vi såg Twilight. Den var väldigt bra, absolut värd att se!
Jag gillade sättet dom filmade på, många bra vinklar som gjorde det mer effektfullt! Sånt gillar vi. :)
Blev även lite kär i Edward... inte för att han var snygg, men för att han var charmig! Och lite mysterisk och så ^^

Nehe nu ska jag nog krypa ner och hålla lite om min håriga nattgäst! Ni kan aaaaaaaaldrig gissa vem (a).
Hon börjar på T och slutar på essa. :)
Men ja, take care!

Puss och god natt!

RSS 2.0