If i were a rich girl

Jag ska gifta mig med en bankman. Jag har sett två snygga nu på kort tid. Dess värre så när jag träffade den senaste så såg jag ut som ett bombnedslag, men det mina vänner hör inte hit! :)

Varför är det för övrigt så att när man träffar någon som ser bra ut så ser man ut som skit själv? Eller iaf när man tänker att man orkar inte fixa sig för man kommer inte träffa någon i alla fall.
När jag postade det på Facebook fick jag ett svar som lät lite rimligt från Jennie

"Det gör man nog inte egentligen. Man bara jämför sig med den andra, och ser den personen väldigt bra ut så hittar man helt plötsligt en massa fel på sig själv som man inte hade lagt märke till om den andra personen varit ful ;)"

Jag kunde inte riktigt hålla med så mitt svar blev

"Haha jag vet inte :D Men alltså, jag var allt ifrån fresh idag med tanke på att jag varit sjuk och så impuls åkte jag ner till banken för att fixa en grej och självklart var han som var där mycket fin att kolla på så det kändes som jag gärna hade fixat i ordning mig en timme innan jag skulle dit ;P och så fick vi sån ögonkontakt och så ett sånt "moment" xD Eller aa, han får säkert det med alla sina kunder men ändå :) Men okej om jag hade varit fixad och så så hade jag säkert inte tyckt att han var så snygg :P"


Kan Jennies teori stämma? Eller är det så att vissa bara har en jävla otur? :)



Veckans manliga babe

Ja som jag skrev i det förra inlägget så skulle han komma tillbaka. Även att det är lite löjligt så är det ändå lite av en kul grej och jag menar det är ju alltid trevligt att kolla på fina killar ;) Gäller att passa på så länge man kan ;D
Så denna gången är det ingen mindre än godingen Ryan Reynolds. Jag säger bara hellooooo ^_^ Njut bara njut!






I'm back! :)

Klart som fan att jag är! Inte trodde ni väl att jag skulle försvinna för alltid? ;) Skulle inte tro det. Jag behövde bara lite tid för mig själv och tänka och ta det lugnt och ha semester! :)
Var på Rhodos med Emma förra veckan, massa mys. :) Måste erkänna att greker är rätt heta! :D Eller inte alla, men en del xD Typ som överallt förmodar jag :P Vi fick iaf några bundisar där nere, fedt nice ^^ orkar inte riktigt skriva allt men kan säga att veckan innehöll
* Skratt
* Drinkar "sex on the beach" ;D
* Åsnor
* Borttappade plånböcker
* Jannis
* Våra nya bundisar
* Smirre i 70cl
* Djurimitationer
* Läskiga italienare
* Sol och bad
* Fresh DONUTS!!!!!!
* Soft musik

Ja det får väl räcka, det var fedt nice iaf :) Undrar ni något så får ni fråga ^_^ Men jag säger även att det som hände på Rhodos stannar på Rhodos ;) inte allt, men lite :)

Har för övrigt varit sjuk sen jag kom hem, det är mindre kul måste jag säga men det är på väg att vända nu, vilket känns oerhört bra! :) Att ligga hemma i soffan med feber på 38-39 grader är mindre kul, särskilt när det går över 39 ._. Men som sagt, det är på väg över nu så det är bara att kolla framåt nu. :)

Gudars så mycket smajlisar jag skriver här idag, det har jag nog inte gjort på hur länge som helst. Det är helt otroligt!
Nej nu ska jag sluta skriva, men jag lovar att jag snart ska skriva igen. Jag funderar även på att börja med veckans manliga babe igen. Vad sägs om det? ^^

Men tills nästa gång, ta hand om er själva och varandra ;)

Ciao!


Jag orkar inte

jag orkar inte blogga för tillfället. Jag återkommer när jag orkar, vill och kan. Just nu är allt bara rörigt

RSS 2.0